reviews

"Tot tranen ontroerd, zo blij en dankbaar. Heel erg bedankt weer!"
"Marije heeft voor ons een prachtige raamtekening gemaakt toen onze dochter Liselot is geboren. Ze heeft echt met onze wensen meegedacht. Niet voor niets kregen we super veel positieve reacties op de tekening."
"Wij hebben een raamschildering door Marije laten maken ter ere van de geboorte van onze dochter. Aan ons geboortekaartje had Marije al voldoende voor het maken van een goed ontwerp. De raamschildering is prachtig geworden en we krijgen er veel complimenten over van de mensen uit de buurt en natuurlijk onze kraamvisite. Naast de kwaliteit van haar werk is Marije klantvriendelijk en heeft zij een innemende persoonlijkheid. Zij haalt veel energie uit dit soort projecten die zij voornamelijk maakt om mensen blij te maken en te ontroeren en dat is haar in ons geval ontzettend goed gelukt!"
"Superblij met ons persoonlijke huisportret! We hebben ons huis flink verbouwd en een voor en na portret naast elkaar gehangen. Een mooie binnenkomst in de hal. Alle details staan erop en het geeft de sfeer perfect weer. Al veel positieve reacties op gehad en inmiddels al meerdere huisportretjes cadeau gedaan. Uniek & persoonlijk dus daar maak je iemand die alles al heeft zeker heel blij mee. Dankjewel lieve Marije."